Un musulman răstignit pe cruce

RAED-ARAFAT1

Dacă n-aţi văzut un musulman răstignit pe cruce, veţi vedea în curând. Un “neruşinat”, un “arab împuţit”, unul care “n-a făcut decât rău”, ar spune cineva. Numele lui, Raed Arafat. Văd acum “presa” românească, “autorităţile” române, cum inventează vinovatul în persoana lui. Momentul ideal pentru a distruge TOT ce a creat în 25 de ani. Conducerea ISU este suspendată, va fi schimbată şi va suporta toate consecinţele morale şi materiale. S-a descoperit un document prin care se “dovedeşte” că ISU ştia de concertul din “Colectiv”. Presa e “tulburată” şi acum “înţelege”, de ce şefii pompierilor au fost “atât de ostili”.

Aşadar, lui Raed Arafat i se pregăteşte condamnarea pentru omor. Domnule Arafat, aţi făcut o greşeală monumentală atunci când aţi hotărât să gândiţi şi să creaţi un serviciu public pentru salvarea acestor “oameni”. Aceştia sunt urmaşii acelora care au minţit istoria, care au inventat dosare şi i-au închis în temniţele comuniste pe intelectuali, care au inventat “omul de tip nou” al societăţii socialiste, care au prescris faptele din dosarul revoluţiei din ’89. Sunt aceia care NU sunt vinovaţi niciodată, ci caută vinovaţi pe care să-i răstignească pe o cruce pe care au declarat-o atee pentru propăşirea neamului.

Tribul vrea sânge şi va avea. Nu vă faceţi griji, domnule Arafat. În ţara asta nu eşti bun nici dacă eşti sfânt. Şi nimic nu e bun, nu ştiaţi ? Şi dacă cineva vrea să construiască aici, întotdeauna se va găsi o Ană pentru zid. Chiar nu ştiu, ce rugăciune s-ar potrivi pentru un musulman care nu a intrat niciodată într-o moschee şi care este judecat de “ortodoxia românească”. Să vă ajute, cine ?

N.B. L-am susţinut pe acest OM încă de pe vremea când “elita” clujeană l-a respins, căci la Cluj a vrut să înfiinţeze SMURD-ul. Apoi a plecat la Tg. Mureş unde “ungurii,  trădătorii de patrie”, i-au acordat sprijinul. Ministerul sănătăţii nu a dorit niciodată, nu să plătească un serviciu de urgenţă, nici măcar să conceapă existenţa lui în paralel, pentru că nici nu exista specializarea în medicina de urgenţă. Şi aşa a ajuns să colaboreze cu ISU pentru că ei veneau la accidente şi asigurau serviciul de descarcerare. ISU la vremea aceea nu avea nici măcar un flex ! Scoteau oamenii dintre fiare cu o ştangă. Tot Arafat le-a adus unul din fonduri private. De acolo s-a pornit şi s-a ajuns azi la un sistem naţional în care sunt implicate  forţe aeriene şi terestre. Şi nu e bine. “E omul sistemului ! Jos cu el !” Îngrozitor !

© Ioana Haitchi, 25.11.2015

Actualizare 1 – 27.11.2015
Domnule Arafat – e clar, sunteţi securist. Aşa spune “presa”, căci altfel, cum aţi fi putut veni în România şi mai apoi, cum aţi fi putut reuşi să faceţi atât de multe ? Ah, era să uit. D-nul Tolontan zice că s-ar putea să fiu postacă plătită de “Fundaţia pentru SMURD”. De-abia aştept să văd ştatul de plată pentru că azi vânzarea de carte nu merge prea grozav. Dar cine ştie ? Poate se răzgândeşte şi mă încadrează la categoria, fani.

Mesaj celor din “presă”: Aveţi obrazu’ gros cât talpa de Clujana ! Să vă fie ruşine !

Actualizare 2 – 27.11.2015

Am dus oarecum la extrem acest articol pentru a pune în evidenţă eventualele jocuri de culise. Am văzut prea multe să mai cred că a apărut din senin un contract găsit sub casa de marcat din “Colectiv” sau că “presa” a găsit documentul cu pricina care ne arată că ISU ştia cu o lună înainte despre organizarea concertului. E prea mult. Aşa cum a fost prea mult înscenarea de la prăbuşirea elicopterului de la Siutghiol când tot “presa” a adus la cunoştinţa publicului acele înregistrări cu oamenii care cereau ajutor şi probabil prea puţini s-au întrebat, dacă este posibil ca de la câteva sute de metri să se audă acele strigăte. Personal am făcut proba: NU se poate! Despre accidentul din Apuseni, iarăşi pot spune că unii medici au făcut declaraţii de care într-o zi o să le fie ruşine. Despre dispariţia planorului, ce-am mai putea spune ? Am înţeles că a fost dat dispărut doar după 3 săptămâni. Mă întreb doar, cum poate avea un telefon GPS, iar un planor sau orice aparat de zbor, nu ? Dacă e ceva adevărat din toate aceste nefericite accidente, pot spune că DA, sunteţi sabotat domnule Arafat. Nici dumneavoastră şi nici altcineva NU are voie să fie mai bun decât sistemul însuşi. Oare cum v-aţi permis ?

Actualizare 3 – 27.11.2015

Mă declar copleşită de amploarea acestui umil articol. Zeci de mii de vizualizări. Declar public: NU sunt plătită de cineva, nu am profilul viralului. Pur şi simplu am postat o zi acest articol pe pagina de promovare a domnului Arafat. E ca un tăvălug. Sper să facă bine. Atât.

Actualizare 4 – 22.03.2016

Am avut dreptate. Raportul Corpului de Control al Primului Ministru spune că Raed Arafat este vinovat pentru tragedia din “Colectiv”. Urmează procesul.

Acest articol a fost vizualizat de 62.678 ori.

Save

Save

Advertisements