Happy pills

577868_10151327259998606_678106114_n

N-am greşit atunci când am spus, că “într-un final vom deveni atât de deştepţi, încât n-o să mai avem nevoie de serviciile noastre.” M-am citat din scrierile mele, nu cumva să-mi aud poveşti de la cei foarte stilaţi, că am folosit autoplagiatul.

Şi îmi asum cele de mai sus afirmând că societatea în sine e bulversată, din simplul motiv că îşi doreşte cât mai mulţi specialişti, iar aceşti angajaţi, de multe ori supracalificaţi, trăiesc o dramă. Nici şeful şi nici patronul nu sunt mai prejos. Şi ei au şcoală. Şi toţi ne uităm unii la alţii, cât suntem de frumoşi şi nu înţelegem, de ce nu merge treaba.

Cineva, nu ştiu cine, ar trebui să muncească, să ofere o idee, un serviciu sau un produs foarte simplu de care să aibă nevoie multă lume. Şi e dificil să mai recunoşti utilitatea lucrurilor simple, atunci când ai devenit prin studii, sofisticat. Nu mai punem la socoteală orgoliile şi de-o parte şi de alta şi nici sistemele pe care ni le autoimpunem dintr-o sofisticare inutilă, ce doreşte cu ardoare a proteja informaţia.

Oamenii vor utilitate, vor lucruri simple care să îi ajute în a deveni complecşi.
Şi mărturisesc acum, că am o colaborare, stranie ce-i drept, cu o firmă ce vinde fericirea la locul de muncă. Au în dotare şi Happy Pills, doar-doar, măcar unul singur, va deveni fericit.

Spun aşa: priviţi către voi şi descoperiţi CINE sunteţi. Dacă nu ştiţi, trebuie s-o luaţi de la capăt…cu aliniat.

© Ioana Haitchi, 28.10.2015, Klausenburg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s